Jouw functie als triagist

Ben jij een ervaren doktersassistente en zou je je verder willen specialiseren? Ben je op zoek naar uitdagend en verantwoordelijk werk? Dan is het werken als triagist bij de Huisartsenpost Duin- en Bollenstreek wat voor jou!

Een ervaren doktersassistent kan zich specialiseren tot triagist. Een triagist fungeert als poortwachter voor de spoedeisende hulp in een huisartsenpost. Zij beoordeelt de telefonisch zorgvraag van de patiënt op urgentie en indiceert een vervolgtraject (consult, zelfzorgadvies, bezoek huisarts).

Je kunt triagist worden na afronding van een gecertificeerde opleiding tot triagist. Het diploma is 5 jaar geldig, waarna herregistratie nodig is. Om in aanmerking te komen voor herregistratie worden jaarlijks een aantal gesprekken beoordeeld op communicatieve vaardigheden, op medisch-inhoudelijke aspecten en verslaglegging. Daarnaast moeten triagisten ten minste 1.040 ervaringsuren hebben in drie jaar. Ook moeten zij in 5 jaar minimaal 50 uren nascholing hebben gevolgd, waarvan in ieder geval de helft medisch-inhoudelijk. Uiteraard krijg je hierbij van ons goede begeleiding.

Deze afwisselende en verantwoordelijke baan doet een beroep op jouw analytisch vermogen en sociale vaardigheden. Je werkt in een hecht team met korte lijnen naar de huisartsen. Wij stellen persoonlijke inbreng op prijs en zorgen voor (bij)scholing. Door de werktijden is deze baan prima te combineren met een andere parttime functie of met de zorg voor kinderen. Salariëring conform de cao Huisartsenzorg. Voor het werken buiten kantooruren ontvang je een toeslag.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Jeannette Timan, meewerkend teamleider,
tel. 0252 240 210 of jeannettetiman@dddb.nl